Positief

Plezier

Creatief

Kleurrijk

Alles over Secretaressedag

Alles over Secretaressedag

11 april 2017 Door: Florient

Het cadeau voor je secretaresse: Bloemen!

Je secretaresse, je steun en toeverlaat, dag in dag uit. Door alle drukte vergeet je weleens stil te staan bij alles wat zij voor je regelt en in orde maakt. Gelukkig is daar elke derde donderdag in april een speciale dag, waarop je je secretaresse even extra kunt verwennen: Secretaressedag!

Secretaressedag 2017: 20 april

Secretaressedag vieren wij in Nederland eigenlijk pas vanaf 1989. Het fenomeen is overgewaaid uit Amerika. Daar werd secretaressedag ingevoerd om het vak van secretaresse extra aandacht te geven. Destijds was daar namelijk een tekort aan secretaresses. En, men vond dat degenen die wel als secretaresse werkten, ook weleens in het zonnetje gezet mochten worden. In Nederland vieren we iedere derde donderdag van april secretaressedag. In 2017 valt deze dag op 20 april. In Amerika heet het tegenwoordig 'Administrative Professionals' Day' en het wordt jaarlijks op de woensdag van de laatste volle week van april gevierd.

Je secretaresse: spil van de organisatie

De functie van secretaresse is binnen iedere organisatie weer anders vormgegeven. Toch komt het er in de meeste gevallen op neer dat de secretaresse op een bijna onzichtbare manier 101 dingen tegelijkertijd regelt. Ze neemt de telefoon aan, houdt je agenda bij, plant vergaderingen, notuleert, regelt correspondentie en als er iets mis is op kantoor dan heeft ze al snel een oplossing geregeld. Voordat jij met je ogen hebt geknipperd, heeft je secretaresse al verschillende zaken opgepakt. Kortom, ze is de spil van de organisatie! Secretaressedag is is daarom de perfecte dag om stil te staan bij de toegevoegde waarde van je secretaresse.

Cadeau voor Secretaressedag

Het is wel duidelijk dat je secretaresse echt minimaal eens per jaar goed in het zonnetje gezet mag worden. Maar dan nu, wat voor cadeau ga je aan je secretaresse geven voor Secretaressedag? Je kunt van alles bedenken, maar waar zeg je meer mee dan met een prachtige bos bloemen? Iedereen is dol op bloemen en een boeket is altijd een succes. Met een prachtig boeket bloemen geef je jouw secretaresse een mooi compliment en toon je je waardering voor haar en voor alles wat ze voor je doet.

Kies een passend boeket voor je secretaresse

Iedere secretaresse is anders en heeft een andere smaak, ook wat bloemen betreft. Laat blijken dat je moeite hebt gedaan en kies voor Secretaressedag bloemen die perfect bij je secretaresse passen. In onze webshop vind je bijvoorbeeld een prachtig boeket met rozen, dat ook nog eens voorzien is van een ecologische footprint. Een extra mooie boodschap, dus. Of houdt je secretaresse van een meer rustig boeket, met een mooie combinatie van de kleuren wit en paars? Maar ook het originele boeket genaamd 50 tinten roze, kan een geweldige verrassing zijn voor je secretaresse.


Zorg dat je secretaressedag 2017 op 20 april niet vergeet en plan nu alvast de bezorging in!

Over Florient

Floriƫnt Express is de oudste online bloemenaanbieder in Nederland. Bij ons kun je eenvoudig online bloemen bestellen en laten bezorgen op ieder gewenst adres. Naast de meest prachtige boeketten, kun je ook andere leuke geschenken laten bezorgen.